Girişimci ve işletmelerin dostu Cari,
iş hayatında zorlukları hakkında bilgilendirme

Anasayfa / Blog / Ön Muhasebe / Bulut Teknolojisi Ve Online Muhasebe Hakkında
bulut-teknolojisi-ve-online-muhasebe-hakkinda-809375

Bulut Teknolojisi Ve Online Muhasebe Hakkında

Bulut teknolojisi, hiçbir kurulum gerektirmeyen, web tabanlı uygulamaların, verilerin online depolama hizmetidir

 İnternet üzerinde barındırdığımız tüm uygulama, veri ve programları sanal bir ortamdaki makinede  yani bulutta depolanması ile birlikte internete bağlı olduğumuz cihazımızda her yerden de da bu bilgi, veri ve programınıza kolaylıkla ulaşım sağlayabildiğimiz hizmetin tümüne bulut teknolojisi (cloud) adı verilmektedir.


Bulut tabanlı muhasebe programları ile firmalar verilerini daha güvenli ortamda saklamış olur. Özellikle firmalar bu sistemler sayesinde verilerin çalınması ve kaybolmasını önlemiş olacaklardır. Günümüzde kullanılan çoğu program ve uygulamalar sayesinde verilerimizin gizliliğini ve korunaklı olmasını bu sayede sağlamaktayız:


Güvenilir olması sayesinde bulut tabanlı muhasebe sistemi ile verileriniz silinmez, dıştan herhangi bir saldırıya uğramaz. Teknolojik altyapı ve sistemlerin korunaklı olması ve dünya standartlarına uygun şekilde verilerin güvenliğinin sağlanması ile kullanıcıların verileri her zaman güven altındadır. 


İnternet olan tüm cihazlar ile verilerinize ulaşabilme kolaylığı sayesinde mekan ve zaman kısıtlaması olmaksızın işlemlerinizi yürütebilirsiniz.


Bizler bulut teknolojisi ile muhasebe sistemini birleştirerek sizlere kolay ulaşılabilir, güvenli ve anlaşılır online muhasebe sistemini hizmetinizi sunmuş bulunmaktayız.

Sistem Entegrasyonları

Sistem geliştirici arkadaşlarımız, 3 seneyi aşkın olarak kullanıcılarımızın hayatlarını kolaylaştıracak entegrasyonlar üzerinde geliştirmelerine devam ediyor.